Bioresonantie

Bioresonantie

Bioresonantie

Met bioresonantie-apparatuur zijn we in staat om de trillingen en energetische waarden van het lichaam te meten. Dit kan op zowel fysiek als emotioneel niveau. Lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. De meting geeft aan of de trillingsfrequentie ergens in het lichaam verstoord is. We kunnen dit meten door de respons die wordt afgegeven via elektroden die vastgehouden worden. Op deze manier kunnen we ook bijvoorbeeld tekorten aan vitaminen, mineralen en vetzuren meten. Ook kunnen we via een testplaat de best passende voedingssupplementen adviseren.

NB (noot) Beter in de Praktijk doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg altijd uw arts voordat u tot ingrijpende veranderingen besluit die die gevolgen hebben voor uw gezondheid. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van de consulten vallen onder complementaire zorg. De adviezen die worden geven hebben een energetische en/of holistische insteek.

Meer weten over onze bioresonantie?

Neem meteen contact op of kom langs!

Meer weten over onze bioresonantie?

Neem meteen contact op of kom langs!

“Wij zullen de ware gezondheid slechts ontdekken, wanneer wij ons losmaken van de massa. Want de massa staat lijnrecht tegenover het gezonde verstand en verdedigt haar eigen ondeugden en kwalen. Wij moeten vragen: Wat is het beste? En niet: Wat is het gebruikelijke?”

Lucius Annaeus Seneca (55v. – 41 n. Chr.)