Beter in de praktijk gaat uit van het vinden van de juiste levensbalans en zet hierbij het individu centraal. Het totale individu. Lichaam en geest worden niet gezien als afzonderlijke aspecten, maar als twee zijden van dezelfde medaille. Twee kanten die in evenwicht het best functioneren. Of dat nu privé, werk of beide betreft.

Beter in de praktijk onderkent deze samenhang en richt zich op beide aspecten. Op een conrete manier gaan we samen op zoek naar blokkades die jou tegenhouden beter in jouw eigen praktijk te worden. Om die blokkades vervolgens gericht op te heffen. Dat doen we in de eerste plaats met bewustwording. Immers, pas als je bewust bent van de blokkades kun je beginnen met afbreken.

Beter in de praktijk combineert eeuwenoude wijsheden met hedendaagse kennis. Hierdoor ontstaat er een concreet behandeltraject dat het beste van twee werelden met elkaar verenigt. Zodat je de verantwoordelijkheid over en de teugels van je leven weer volledig in eigen hand hebt.

Beter in de Praktijk werkt volgens de 5 natuurgerichte principes: Energie, Prikkeloverdracht, Drainage, Voeding en Psyche.