Filosofie

Filosofie

De filosofie

Beter in de praktijk wil een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen, hun leefstijl, vitaliteit en welbevinden. Hierbij gaan we uit van het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest en zetten hierbij het totale individu centraal.

Eeuwenoude wijsheden worden met hedendaagse kennis gecombineerd. Hierdoor ontstaat er een concreet behandeltraject dat het beste van twee werelden met elkaar verenigt. Zodat je de verantwoordelijkheid over je leven weer volledig in eigen hand hebt. Samen gaan we werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Het doel is om jou in te laten zien welke kennis en inzichten en factoren hierin een rol kunnen spelen. Dat doen we volgens de natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. 

Meer weten over onze filosofie?

Neem meteen contact op of kom langs!

Meer weten over onze filosofie?

Neem meteen contact op of kom langs!

“Wij zullen de ware gezondheid slechts ontdekken, wanneer wij ons losmaken van de massa. Want de massa staat lijnrecht tegenover het gezonde verstand en verdedigt haar eigen ondeugden en kwalen. Wij moeten vragen: Wat is het beste? En niet: Wat is het gebruikelijke?”

Lucius Annaeus Seneca (55v. – 41 n. Chr.)