Meten is weten!

Met Beter in de Praktijk is er een fantastisch concept waarin mensen leren zichzelf te helpen om zo hun zelf genezend vermogen te activeren en te herstellen. Door de praktijkgerichte aanpak is het snel mogelijk knelpunten, en daarmee dus ook de verbetermogelijkheden, inzichtelijk te maken. Bij voorkeur wordt dit onderbouwd door gericht onderzoek in te zetten. Immers: meten is weten!

Beter weten
Beter worden in de Praktijk start met beter weten. Beter weten wat jij van je dagelijkse praktijk verlangt en wat de dagelijkse praktijk omgekeerd van jou vraagt. Op het privé- of werkvlak, of in een combinatie van beide terreinen. Beter in de praktijk start altijd met een uitgebreide kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken we in alle openheid je voorgeschiedenis, knelpunten, klachten en wensen. Is dit in kaart gebracht, dan stellen we samen het vervolgtraject op. Volledig toegespitst op jouw situatie, met als doel samen met jou te werken naar de juiste balans in jouw dagelijkse praktijk.

Je kunt altijd een betere versie van jezelf worden! Door de praktijkgerichte aanpak van Beter in de Praktijk weet Monique Berendsen snel knelpunten, en daarmee dus ook de verbetermogelijkheden, inzichtelijk te maken. Bij voorkeur onderbouwt ze dit door gericht onderzoek in te zetten. Immers: meten is weten!

Meetmethoden
Bij Beter in de Praktijk bieden wij diverse methoden aan om te meten. Denk daarbij aan een DNA-test, een EMB bloedtest, Tanita en Biosresonantie. Een DNA-test richt zich op deze genetische verschillen en vertaalt dit naar persoonlijke en leesbare informatie. De EMB test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht. Tanita Bodyscans zijn meetinstrumenten die gebruikmaken van de Bio-elektrische impedantie Analyse techniek, ook wel BIA genoemd. Dankzij deze geavanceerde techniek zijn de Bodyscan van Tanita in staat de lichaamssamenstelling te analyseren en meer inzicht te geven in lichaamsvocht, vetpercentage en spier- en botmineralen massa. Met bioresonantie-apparatuur zijn we in staat om de trillingen en energetische waarden van het lichaam te meten. Dit kan op zowel fysiek als emotioneel niveau. Lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wil je meer weten over onze meetmethoden? Neem dan vrijblijvend contact op!

NB dit blog is bedoeld om achtergrond informatie te verstrekken. Beter in de Praktijk doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg altijd jouw arts voordat je tot ingrijpende veranderingen besluit die die gevolgen hebben voor uw gezondheid. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen naar aanleiding van de consulten vallen onder complementaire zorg. De adviezen die worden geven hebben een energetische en/of holistische insteek.

“Wij zullen de ware gezondheid slechts ontdekken, wanneer wij ons losmaken van de massa.
Want de massa staat lijnrecht tegenover het gezonde verstand en verdedigt haar eigen ondeugden en kwalen.
Wij moeten vragen: Wat is het beste? En niet: Wat is het gebruikelijke?”
Lucius Annaeus Seneca (55v. – 41 n. Chr.)